Tulp Makelaars Thuis in Wonen
Daar kun je mee thuis komen

Volgens ons heeft wonen niet zozeer met stenen en dakpannen te maken, maar juist alles met jou. Het is de plek waar je thuis komt, je veilig voelt en waar je helemaal jezelf kunt zijn. 

Ons team staat voor je klaar

Michel Dijk

Michel Dijk

Makelaar

Het kopen of verkopen van een huis is een grote en vaak emotionele beslissing. Je kunt hierbij alle hulp gebruiken. Je krijgt bij ons jouw eigen team, die je voorziet van aankoop-, verkoop- en hypotheekadvies. Alles goed en snel geregeld op één adres; wel zo praktisch.


Bel Michel op telefoonummer: 050-2011420

Horen zien zwijgen

Thuis in Geld

Hypotheekadviseur

Een leuk appartement op het oog in Haren? Of een fijne tussenwoning in Groningen? Een riante villa aan het Paterswoldsemeer? Wat ook je woningwensen zijn, je zoektocht start bij ons. Wij geven je inzicht in je financieringsmogelijkheden! Zien we je snel aan de Lamsoor 10 in Groningen?

Bel ons op telefoonummer: 050-2011420

Onze tarieven

Bepaal zelf hoeveel hulp je kunt gebruiken. Betaal een eerlijk tarief voor het aan- of verkopen van je woning en of het regelen van een hypotheek. Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen, wat het je kost en wat het je oplevert? Neem dan contact met ons op. 

Openingstijden

Wij hebben geen reguliere openingstijden. Wij zijn er als je ons nodig hebt. Bel ons gerust 's-avonds en in het weekend.

Ma. 09:00 uur - 17:30 uur
Di. 09:00 uur - 17:30 uur
Wo. 09:00 uur - 17:30 uur
Do. 09:00 uur - 17:30 uur
Vr. 09:00 uur - 17:30 uur
Za. Op afspraak
Zo. Gesloten
Contact