Tips & Tricks 
woning verkopen 

Wellicht kan één van onderstaande tips helpen om je kansen op de woningmarkt te vergroten. Heb je vragen of hulp nodig, dan staat jouw verkoopteam voor je klaar.

Verkoop je woning via een vertrouwd adres

Het verkopen van je huis is een grote en veelal ook emotionele beslissing. Je wilt graag iemand die dit begrijpt, die je kent en vertrouwt. Daarnaast wil je een makelaar die weet wat er zich afspeelt op de woningmarkt in jouw regio, plaats en straat.

Woningwaarde Rapport

Hoeveel is mijn woning waard en hoeveel mensen zijn er op zoek naar de woning waar ik nu in woon? Vraag jouw Tulp Makelaar om het gratis woningwaarde rapport en inzicht in het aantal potentiële kopers.

Hoe kan ik mijn woning het 
beste verkopen?

Bepaal de juiste verkoopstrategie. Met welke vraagprijs ga ik starten? Hoe bereik ik de meeste potentiële kopers? Welke kanalen zet je in: Funda, Woningbond, FaceBook en/of Instagram? Samen bereiken we de juiste doelgroep en daarmee het optimale verkoopresultaat.

Optimale woningpresentatie

De foto’s van jouw woning zijn het eerste waarmee de toekomstige koper in aanraking komt. Voor foto’s op de website en gedrukte brochures is kwaliteit belangrijk. Onze fotograaf, videograaf en tekstschrijver weten precies hoe ze jouw woning een uitnodigende, realistische en professionele uitstraling geven.

Iedereen mag bezichtigen

Dit lijkt logisch, maar veel makelaars bieden die mogelijkheid niet. Als de potentiële koper, na het bekijken van de woningpresentatie, jouw woning wil bezichtigen dan kan dat. Bij ons mag iedereen bezichtigen en bieden. Zo krijg je gegarandeerd het hoogste bod.