Verkopen van een woning

Het verkopen van je huis is een grote beslissing, dat begrijpen we. Jij kent jouw eigen woning het allerbeste. Naast een zo'n hoog mogelijke verkoopopbrengst, wil je graag dat de toekomstige bewoners er met net zoveel plezier gaan wonen als jij dat hebt gedaan.

Verkoop­makelaar

Wanneer je besluit om je woning te gaan verkopen, komt een verkoopmakelaar van Tulp goed van pas. Van waardebepaling en verkoopadvies tot de bezichtigingen en onderhandelingen. Wij regelen alles voor je. 

Hoe gaan wij te werk

Samen maken we een plan voor het verkopen van jouw woning. De verkoopwaarde wordt vastgesteld door een ervaren deskundige met actuele kennis van de woningmarkt. De fotograaf maakt prachtige plaatjes, zodat jouw huis er perfect uit komt te zien. Je huis wordt via uitnodigende brochures, een eigen webpagina en betaalde Facebook advertenties gepresenteerd aan de juiste doelgroep. De verkoop kan beginnen!

Zoek een Tulp Makelaar 
bij jou in de buurt

Met de makelaarszoeker vind je snel een verkoopmakelaar bij jou in de buurt! 

Tarieven

Betaal een eerlijk tarief voor het verkopen van je woning. Betaal niet meer dan nodig is. We presenteren je woning precies zoals jij dat wilt en we bepalen samen de optimale verkoopstrategie.

Tips & Tricks

Als je een woning gaat verkopen is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Wij geven je tips en tricks om je kansen op de woningmarkt te vergroten.