Aankopen van een woning

Je draait de sleutel in het slot en de deur gaat open. Je stapt over de drempel van je nieuwe thuis. Hier voel je je veilig, comfortabel en helemaal jezelf.

Hoe gaan wij te werk

Samen kijken we naar je woonwensen, financiële mogelijkheden en de woning die bij je past. Je krijgt niet alleen persoonlijke begeleiding tijdens het aankoopproces, maar ook advies over een passende hypotheek. We vinden het belangrijk om samen met jou, woongenot voor een lange termijn te realiseren.

Je aankoopmakelaar, altijd dichtbij

Jouw aankoopmakelaar weet wat er speelt in de huizenmarkt en adviseert over een passende woning en de juiste prijs. Zo betaal je niet teveel en weet je wat je koopt.

Ben je benieuwd hoe we je kunnen helpen met het aankopen van een woning? Neem dan contact met ons op.

Realtime nieuw woningaanbod

Je ontvangt realtime ons nieuwste woningaanbod. Nog vóór publicatie op de bekende huizensites en afgestemd op jouw zoekwensen.

Je hypotheekadviseur biedt je vooraf zekerheid over hoeveel je verantwoord kunt lenen en in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken.

Tarieven

Betaal een eerlijk tarief voor de hulp bij het aankopen van je woning. Wat is een woning waard? Betaal niet teveel en weet wat je koopt. Kies voor onze aankoophulp en koop zonder zorgen je nieuwe woning.

Tips & Tricks

Als je een woning gaat kopen, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Wij geven je tips en tricks om je kansen op de woningmarkt te vergroten.